Ghiduri de finanțare ale PR SV Oltenia, publicate în formă consolidată

NOUTĂȚI ADRSV - Ghiduri de finanțare ale PR SV Oltenia, publicate în formă consolidată

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Sud-Vest (PR SV) Oltenia 2021-2027, publică variantele consolidate ale Ghidurilor solicitantului pentru următoarele operațiuni:

  • Conectivitate regională și îmbunătățirea accesului la TEN-T;
  • Infrastructură educațională pentru învățământ primar și secundar;
  • Investiții în clădirile publice în vederea asigurării/creșterii eficienței energetice.

 

Ghidurile de finanțare au fost readaptate ca urmare a consultării publice și a emiterii Ordonanței de Urgență 23/2023 privind instituirea unor măsuri de simplificare și digitalizare pentru gestionarea fondurilor europene aferente Politicii de Coeziune 2021-2027.

De asemenea, au fost actualizate în conformitate cu structura aprobată prin Ordinul Ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene nr. 1777/2023, din 3 mai 2023, prin care a fost aprobată și structura-cadru pentru Cererea de finanţare, Declaraţia unică, Bugetul proiectului, Raportul de progres și Raportul de vizită.

Metodologiile și criteriile de selecție pentru cele trei operațiuni au fost aprobate prin decizie a Comitetului de Monitorizare a PR SV Oltenia în data de 30.03.2023 (https://pr2021-2027.adroltenia.ro/decizii/ )

Variantele consolidate ale ghidurilor pot fi consultate mai jos:  

Ghidul Solicitantului și Anexe – Drumuri județene – varianta consolidată 16.06.2023

Ghidul Solicitantului și Anexe – Educație – varianta consolidată 16.06.2023

Ghidul Solicitantului și Anexe – Eficiență energetică – varianta consolidată 16.06.2023

APELURI DE PROIECTE

Solicită informații

Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.

Sari la conținut