Regio: Primul contract al primăriei municipiului Craiova!

NOUTĂȚI ADRSV - Regio: Primul contract al primăriei municipiului Craiova!

Astăzi, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia, domnul Alexandru Stănescu, a înmânat primarului municipiului Craiova, doamna Lia-Olguța Vasilescu, primul contract finanțat în cadrul Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

Proiectul, EDUTEHNO Craiova, în valoare de peste 60 de milioane de lei, beneficiază de o finanțare nerambursabilă de peste 47 de milioane de lei din Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

Acesta presupune demolarea a trei corpuri de clădire din incinta Liceului Tehnologic de Transporturi Auto din Craiova și construirea a patru noi corpuri, cu destinația cămin, cantină, ateliere și sală de sport. De asemenea, aceste spații vor fi echipate corespunzător pentru a asigura pregătirea profesională a elevilor la nivelul cerințelor pieței actuale.

Astăzi, am făcut un pas important în aducerea educației la nivelul standardelor europene în Craiova. Această investiție de amploare nu numai că va moderniza infrastructura educațională, ci va și contribui la pregătirea unei noi generații de profesioniști, capabili să facă față provocărilor și să valorifice oportunitățile de pe piața muncii”, a subliniat domnul Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.

La evenimentul de semnare au fost prezenți, de asemenea, directorul general al Autorității de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia, domnul Cătălin Catană, și directorul executiv al Primăriei Municipiului Craiova, doamna Adriana Motocu.

Investiția va fi derulată în cadrul Priorității 6 – Educație modernă și incluzivă, și are ca obiectiv specific D (II): Îmbunătățirea accesului la servicii favorabile incluziunii și de calitate în educație, formare și învățarea pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurii accesibile, inclusiv prin promovarea rezilienței pentru educația și formarea la distanță și online.

APELURI DE PROIECTE

Solicită informații

Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.

Sari la conținut