Corrigendum-ul nr. 3 – Digitalizare în folosul IMM-urilor

Publicat la data de : 19/02/2025

NOUTĂȚI ADRSV - Corrigendum-ul nr. 3 – Digitalizare în folosul IMM-urilor

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, anunță publicarea corrigendum-ului nr. 3/19.02.2025 pentru apelul Digitalizare în folosul IMM-urilor.

Astfel, se revizuiește:

Capitolul 3.8.1 Indicatori de realizare:

• Unitatea de măsură pentru indicatorul RCO 13 “Valoarea serviciilor, a produselor și a proceselor digitale dezvoltate pentru întreprinderi” va fi in Lei, conform anexei VI Plan de monitorizare
• Valoarea indicatorului RCO 13 “Valoarea serviciilor, a produselor și a proceselor digitale dezvoltate pentru întreprinderi”, este egală cu valoarea totală a cheltuielilor pentru investiția de baza, conform capitolului 2 (2.1 și 2.2) aferent Buget cerere – Model D, Machetă financiară.

Capitolul 5.4 Valoarea minimă şi maximă eligibilă/nerambursabilă a unui proiect:

• modificarea sintagmei “Valoarea minimă eligibilă” cu sintagma “Valoarea minimă nerambursabilă”,
• completarea sintagmei “Valoarea maximă eligibilă” cu sintagma „Valoarea maximă nerambursabilă”.

Anexa VI Plan de monitorizare:

• Se redenumește IE2 valoric “Ordin de începere a furnizării contractului de achiziție” în “Receptia bunuri/servicii/active necorporale” și ca “documente/dovezi – proces verbal receptie si/sau punere in functiune“ se va completa cu “si/sau proces verbal instruire“.
• Indicatorul IE3 va fi defalcat in trei pozitii, cate una pentru cei trei indicatori de realizare: RCO01, RCO02, RCO 13.

Ghidul consolidat și anexele actualizate pot fi descărcate de AICI.

 

APELURI DE PROIECTE

INFORMATII BENEFICIARI

Solicită informații





Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.