Sesiune de informare pentru firmele de consultanță din Oltenia

NOUTĂȚI ADRSV - Sesiune de informare pentru firmele de consultanță din Oltenia

Miercuri, 6 septembrie, reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia s-au întâlnit cu firmele de consultanță din regiune, implicate în derularea proiectelor cu fonduri europene gestionate de autoritățile publice locale.

Sesiunea de informare a fost organizată pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari ai programelor gestionate de ADR Sud-Vest Oltenia, iar principalele teme aduse în discuție au vizat apelurile de proiecte lansate și achizițiile publice în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

„Am considerat că este oportun să organizăm aceste întâlniri pentru că ne aflăm la începutul unui nou exercițiu bugetar, iar rolul nostru este mult mai complex, fiind Autoritate de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia, dar și pentru că etapele derulării unui proiect – scriere, depunere, implementare, sunt uneori dificile chiar și pentru consultanții cu experiență”, a spus domnul Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.

„Ne dorim ca autoritățile publice locale din regiune să atragă toate fondurile care ne sunt puse la dispoziție de Uniunea Europeană prin cele trei programe pe care le gestionăm la nivel regional, ba chiar să avem supracontractare. Pentru asta, este nevoie de proiecte nu doar bine gândite, ci și foarte bine implementate, iar aici intervine rolul firmelor de consultanță”, a adăugat domnul Marius Vărgatu, directorul general adjunct al ADR Sud-Vest Oltenia.

Următoarea întâlnire cu firmele de consultanță va avea loc miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 11:00, la sediul ADR Sud-Vest Oltenia din Craiova, strada Calea Severinului, nr. 27 (sediul Novobuilding).

Cei interesați să participe la eveniment sunt rugați să se înscrie, până la data de 11 septembrie, la una dintre următoarele adrese de e-mail: office@adroltenia.ro, simona.covrescu@adroltenia.ro.

APELURI DE PROIECTE

Solicită informații

Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.

Sari la conținut