În atenția firmelor de consultanță!

NOUTĂȚI ADRSV - În atenția firmelor de consultanță!

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari ai Programului Regional (PR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management, invită firmele de consultanță din Regiunea Sud-Vest Oltenia la un atelier de lucru pe tema achizițiilor publice în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

ADR Sud-Vest Oltenia urmărește, astfel, să aducă la masa discuțiilor experții în achiziții publice din cadrul instituției și reprezentanții firmelor de consultanță implicate în derularea proiectelor cu fonduri europene din regiune.

Specialiștii ADR Sud-Vest Oltenia vor prezenta o serie de spețe și situații care au generat corecții financiare în implementarea proiectelor din perioada de programare 2014-2020, astfel încât responsabilii cu implementarea proiectelor cu fonduri europene alocate prin PR Sud-Vest Oltenia 2021-2027 să evite comiterea unor greșeli similare celor deja sancționate cu corecție financiară în trecut.

În acest sens, organizațiile care desfășoară activități de consultanță în domeniul achizițiilor publice pentru autorități contractante și care doresc să participe la atelierul de lucru sunt invitate să completeze formularul online accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAaIMK126D9ZX1uAVr3PK91TQXUrVyxBHVKTtrRWrgg01DgQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Perioada propusă pentru organizarea acestui eveniment este 1-15 septembrie 2023, urmând ca, după centralizarea intențiilor de participare, să fie anunțată data exactă de desfășurare.

Persoana de contact din partea ADR Sud-Vest Oltenia este doamna Simona Covrescu, șeful Departamentului Comunicare și Asistență Tehnică pentru Beneficiari, telefon: 0351.802.770,       e-mail: simona.covrescu@adroltenia.ro

APELURI DE PROIECTE

Solicită informații

Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.

Sari la conținut