START depunerii proiectelor pentru parcuri industriale

Publicat la data de : 16/01/2025

NOUTĂȚI ADRSV - START depunerii proiectelor pentru parcuri industriale

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia anunță începerea depunerii aplicațiilor pentru apelul de proiecte „Dezvoltarea antreprenoriatului prin înființarea, dezvoltarea și operaționalizarea structurilor de afaceri (incubatoarelor, acceleratoarelor de afaceri și a parcurilor industriale etc) cu impact la nivel regional – apelul Parcuri Industrialeîncepând de astăzi, 16 ianuarie 2025, ora 12:00.

Apelul de proiecte are un buget de 6.412.393 euro și sprijină investiții pentru dezvoltarea parcurilor industriale, precum:

  • achizitia si/sau amenajarea terenurilor, racordarea la utilități, construcţie/reabilitare clădiri, dotări (conform legislaţiei în vigoare dedicată construirii de parcuri industriale),
  • pentru rezidenții parcurilor industriale (conform legislaţiei în vigoare dedicată construirii de parcuri industriale),
  • instruirea personalului propriu in vederea asigurarii de servicii specializate pentru IMM-urile rezidente (servicii specifice în inovare/transfer tehnologic/proprietate intelectuală rezidenților parcului)

Categorii de solicitanți eligibili:

  • autorităţile administraţiei publice locale din mediul urban sau rural din regiunea Sud-Vest Oltenia care desfasoara activitate economica;
  • societăți constituite în baza Legii societăţilor nr. 31/1990 sau societăți cooperative constituite în baza Legii nr. 1/2005 republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Apelul de proiecte este de tip competitiv cu termen limită de depunere.

Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este de 200.000 euro (inclusiv T.V.A.), iar valoarea maximă 6.400.000 euro. (inclusiv T.V.A.).

Cererile de finanțare pot fi depuse exclusiv prin aplicația electronic MySMIS2021/SMIS2021+,  în perioada 16 ianuarie 2025, ora 12:00 - 16 aprilie 2025, ora 16:30.

Ghidul solicitantului este disponibil AICI.

 
 
 
 

 

APELURI DE PROIECTE

INFORMATII BENEFICIARI

Solicită informații





Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.