Ghidul solicitantului pentru strategii rurale, în consultare publică

NOUTĂȚI ADRSV - Ghidul solicitantului pentru strategii rurale, în consultare publică

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru strategii teritoriale integrate pentru localități rurale.

Apelul de documente strategice SDL/SIDT este necompetitiv cu termen limită de depunere. Potențialii beneficiari sunt autoritățile publice locale din mediul rural din regiunea de dezvoltare Sud-Vest Oltenia.

Consultarea publică este deschisă în perioada 04-28.12.2023. Așteptăm propunerile și observațiile voastre la adresa de e-mail office@adroltenia.ro!  

Varianta draft a Ghidului solicitantului pentru strategii rurale poate fi consultată AICI!

 

 

APELURI DE PROIECTE

Solicită informații

Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.