Corrigendum-uri pentru eficiență energetică și educație

NOUTĂȚI ADRSV - Corrigendum-uri pentru eficiență energetică și educație

ADR SV Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru PR SV Oltenia 2021-2027, publică:

Corrigendum-ul nr. 3 pentru apelul de proiecte  „Investiții în clădirile publice în vederea asigurării/ creșterii eficienței energetice și măsuri pentru utilizarea unor surse regenerabile de energie” 

Ghidul consolidat si anexele actualizate pot fi descărcate de la link-ul de mai jos:

Ghidul consolidat al apelului Investiții în clădirile publice în vederea asigurării creșterii eficienței energetice 

Corrigendum-ul nr. 3 pentru apelul de proiecte „Investiții în dezvoltarea infrastructurii educaționale pentru învățământ primar și secundar”

Ghidul consolidat și anexele actualizate pot fi descărcate de la link-ul de mai jos:
Ghidul consolidat al apelului „Investiții în dezvoltarea infrastructurii educaționale pentru învățământ primar și secundar” 

APELURI DE PROIECTE

Solicită informații

Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.