Corrigendum-ul nr.2 pentru mobilitate urbană

NOUTĂȚI ADRSV - Corrigendum-ul nr.2 pentru mobilitate urbană

ADR Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, a publicat Corrigendum-ul nr. 2 pentru apelul de investiții în transportul public urban dedicat municipiilor reședință de județ, municipiilor și orașelor.

Corrigendum-ul nr. 2 pentru apelul de proiecte „Sprijin pentru transport urban sustenabil și durabil” dedicat municipiilor reședință de județ, municipiilor și orașelor.

Ghidul consolidat si anexele actualizate pot fi descărcate de la link-ul de mai jos:

Ghidul consolidat al apelului „Sprijin pentru transport urban sustenabil și durabil” destinat municipiilor reședință de județ.

Ghidul consolidat al apelului „Sprijin pentru transport urban sustenabil și durabil” destinat municipiilor.

Ghidul consolidat al apelului „Sprijin pentru transport urban sustenabil și durabil” destinat oraselor.

APELURI DE PROIECTE

Solicită informații

Frauda este un act de înșelăciune comis pentru a obține câștiguri personale sau pentru a cauza o pierdere unei alte părți (A se vedea articolul 3 alineatul (2) din Directiva (UE) 2017/1371).
O neregulă este un act care nu respectă normele UE și care ar putea afecta interesele financiare ale UE, dar care ar putea fi rezultatul unor erori reale comise atât de beneficiarii care au solicitat fonduri, cât și de autoritățile responsabile cu efectuarea plăților.
Neregulile comise deliberat reprezintă cazuri de fraudă (pentru detalii, citiți articolul 1 din Regulamentul nr. 2988/95 al Consiliului).Click pe butonul de mai jos pentru a accesa formularul prin care ne puteți oferi detalii cu privire la frauda/neregula pe care doriți să o semnalați.